Referenties

We kunnen zelf vertellen hoe goed we zijn en hoe tevreden onze klanten over onze dienstverlening zijn, we laten het ze liever zelf vertellen.

Onze klanten aan het woord

R&S Hydrauliek

Directeur Bas van der Kolk

“Als kleine MKB-er is R&S Hydrauliek zo’n 20 jaar geleden klant geworden bij Heine & Van Oosten. Destijds ook gevestigd in Spijkenisse, was er behoefte aan een accountant die meedacht over de manier waarop de toenmalige VOF het best tot zijn recht zou komen.

Zowel  René als Mario hebben hier een belangrijke rol in gespeeld. Ook ten tijde van de overname door 2 nieuwe firmanten, was er een belangrijke rol weggelegd voor H&vO. In 2009 kwam een andere uitdaging, namelijk het overzetten van de VOF naar een BV-structuur. Hierbij is een geruisloze overgang gerealiseerd, waarbij ook een gedegen advies als leidraad diende. Het is altijd fijn te weten  dat er met je meegedacht wordt door je accountant. Dit geldt overigens niet alleen van de heren zelf, maar zeker ook voor alle collega’s. Ondanks de verhuizing naar Zwijndrecht in 2010, is R&S (natuurlijk) gewoon bij H&vO gebleven.”

R&S heeft in H&vO dus niet alleen een uitstekend boekhoudkantoor, maar ook een ter zake kundige groep mensen die altijd bereid is een stapje harder te lopen en met een passend advies te komen.

Klik hier voor meer informatie over R&S Hydrauliek!

"Met enthousiasme wordt er altijd snel gereageerd op administratieve of fiscale vragen en op gevraagde adviezen. "

Goodacre

Directeur Jan Droogendijk

“Goodacre wordt al jaren bijgestaan door Heine & van Oosten op het gebied van jaarverslaggeving, fiscale zaken en administratie. H&vO ontzorgt ons op vele vlakken, waardoor wij als MKB-bedrijf ons kunnen blijven richten op de toekomst. Daarbij dragen het hoge serviceniveau en adequaat reageren op vraagstukken bij aan het vertrouwen van stakeholders in onze organisatie.”

Klik hier voor meer informatie over Goodacre!

"Niet alleen een uitstekend boekhoudkantoor, maar ook een ter zake kundige groep mensen die altijd bereid is een stapje harder te lopen en met een passend advies te komen."

De Vos Beheer Spijkenisse

Directeur Thom de Vos

“Na meer dan 25 jaar client te zijn geweest bij een grote internationale accountancy organisatie, zijn wij in 2014 overgestapt naar Heine & van Oosten. Vanaf het begin sprak met name het directe persoonlijke contact ons bijzonder aan.

Met enthousiasme wordt er altijd snel gereageerd op administratieve of fiscale vragen en op gevraagde adviezen. Als ondernemer in ruste met alleen nog verhuurde onroerend goed objecten en beleggingsportefeuilles, wil je eigenlijk zo weinig mogelijk zorgen hebben omtrent administratieve en fiscale zaken.

Heine & Van Oosten verzorgen al deze zaken op een uitstekende manier, zodat wij heerlijk rustig en zorgeloos kunnen genieten.”

"Het hoge serviceniveau en adequaat reageren op vraagstukken dragen bij aan het vertrouwen van stakeholders in onze organisatie!"

Sasinerga

Directeur John Sas

“Sinds 2013 maak ik gebruik van de diensten van Heine & van Oosten. Ik ben enorm tevreden over hoe kwaliteit en klantgerichtheid hand-in-hand gaan De bereidheid om mee te denken, een extra stap te zetten en de vriendelijkheid van de medewerkers geven het kantoor een persoonlijke touch die mij erg aanspreekt.”

Klik hier voor meer informatie over Sasinerga!

Ons werk blijft mensenwerk. Daarom maken wij ook werk van onze mensen.

Neem contact op